HTML

Két év nyár

Kétéves ösztöndíjjal tanulok a UWCSEA East Campus-on (2014-2016)

Friss topikok

The first week

2014.08.25. 13:55 Ajna is in Singapore

Szoval igen, tegnap befejezodott az elso tanitasi hetem. Hogy oszinte legyek, minden percet elveztem. Nem mintha streber lennek vagy ilyesmi, hanem egyszeruen tok erdekesek az orak, a tanarok, kozvetlenek, segitokeszek, latszik, hogy tenyleg erted vannak, tenyleg meg akarnak tanitani neked dolgokat. A pszicologia es a drama ora kozott hezitalok, nem tudom  eldonteni, melyiket szeretem jobban. De a tobbi ora is okes, meg a matek is! Sorozatokat vesszuk, nem olyan bonyi...Szoval akkor  foleg a jovo uwc-s diakjai kedveert a tantargyaim  a kovetkezok:

HL Theatre

HL Psychology

HL English Literature A

SL Math Studies

SL Environmental Systems and Societies

SL School Supported Self-taught Language A: Hungarian

A delutanokon sem unatkoztam. Eletemben eloszor a kinai baratnommel lementunk a gymbe. Aztan ez mar szokasunkka lett es minden masodik nap lejarunk. Az uwc egyik jelmondata, hogy challenge yourself, get out of you comfort zone, try out something, you've never done before. Hat asszem sikerult.

A hetvege is szuperul telt. Szombat este Julival (12es magyar lany....btw mi vagyunk csak magyarok az egesz campuson + egy uszo okatato fiatal tanarno) bementunk a varosba. A Little Indiaban tradicionalis vacsit ettunk, es meg olcso is volt! Meg aztan a Mustafa nevu bevasarlokozpontban vettunk meg par dologot. Mi voltunk az egyetlen feherek a plazaban. Havafele az MRT-n (kb. BKV-t jelenti csak tisztabb...) magyar dalokat enekeltunk, ami elmondhatatlanul jol erzes volt ilyen tavol otthonomtol....az emberek persze megbamultak, de who cares? :D

Vasarnap: Amazing Race! A varosban rohangaltunk ossze-vissza kisebb csapatokban. Utana BBQ a medencenel es furdes!! es amikor ott lubickolsz az olimpiai meretu medenceben a kinai, az orosz es az indiai barataiddal, akkor majdnem elsirod magad, hogy ez mennyire kiraly.....de nem ez tortent, nevettunk inkabb! :)

Fun factek

  1. A boarding houseban 162 diak lakik ebbol 34 osztondijas, a tobbi gazdag. :D
  2. Nem adnak kest a kajakhoz, mindent kanallal kell elvagni
  3. Az indiai szobatarsam napi ketszer (reggel es este) furdik, es hisz abban, hogy 7 eletunk van
  4. Az arab fiuk fura kotyot viselnek es egy feher vaszonnal kotik be az egesz fejuket
  5. Az orosz csaj kisebb mint en es 33mas laba van!!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: uwcsea east school started first week

A bejegyzés trackback címe:

https://ketevnyar.blog.hu/api/trackback/id/tr856633591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása