HTML

Két év nyár

Kétéves ösztöndíjjal tanulok a UWCSEA East Campus-on (2014-2016)

Friss topikok

Elkezdődött...

2014.06.04. 13:03 Ajna is in Singapore

Miután tegnap volt az utolsó tanítási nap a suliban (Jó, még lesz egy fizikavizsga 11-én...na, mindegy), illetve vasárnap óta már hivatalosan is nyár van és épp most lettem kész életem első csirkepörköltjével (ami finom lett, szóval remélem majd a kintiek is szeretni fogják a magyar ízeket) elérkezettnek láttam az időt arra, hogy megírjam első bejegyzésemet...

Szóval, a blog címét gondolom nem olyan nehéz értelmezni. A következő két évet (a nyári szünetek kivételével) Szingapúrban a UWCSEA East Campus-ban fogom tölteni. Ebben a 716 km²-nyi országban pedig az állandó hőmérséklet 30° C körül van...Szóval mostantól egészen 2016 augusztusáig csak nyár lesz nekem! :)

Igazából ez a legkisebb jó, az egészben....Lesz egy csomó utazás a környező országokba, 70 másik országból jönnek ide tanulni, rengeteg szokást, országot fogok majd megismerni, ja és ha minden jól megy a végén olyan érettségit teszek (IB), amit a világon mindenhol (kivéve persze kis hazánkat) elfogadnak!!!

A blog rendszerességéről....hát nem hiszem, hogy rendszeres lesz, de igyekszem majd minden élményt leírni, megörökíteni, meg minden.

Most így elsőre ennyi...19-én  fogok skype-olni a kinti tanárommal, 23-án kapom az oltásokat (négyet, amiből egy kombinált!! áá..) meg majd július 4-6ig lesz egy gólyatábor. Szóval hamarosan ezekről is beszámolok! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyár szingapúr uwc

A bejegyzés trackback címe:

https://ketevnyar.blog.hu/api/trackback/id/tr406270784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása