HTML

Két év nyár

Kétéves ösztöndíjjal tanulok a UWCSEA East Campus-on (2014-2016)

Friss topikok

Másfél hónapja táborban

2014.09.28. 14:55 Ajna is in Singapore

Sőt, már több is, mint másfél hónapja, hogy itt vagyok. Mégis olyan érzésem van még mindig mintha táboroznék. Hogy miért is, az viszonylag egyszerű. Meleg van (30°C de tényleg minden nap, minden órában....kivéve amikor még ennél is több), nem a saját ágymban alszom (még akkor is ha a kis plüss rozmárom velem van, azért ez nem olyan mint otthon), van szobatársam a szomszéd szobákban is vannak emberek, szóval tényleg táborszerű az egész. A kaja nem a legjobb. Rízs meg félig megfőtt csirke, meg néha zöldség gyanánt éretlen paradicsom.....szóval egy jó kis hortobágyi palacsinta nem tudna ártani... :D Meg persze ami a legtáboribb, hogy nem találkozom a családommal a barátaimmal (mármint azokkal a barátokkal akik otthon laknak, mert azért itt is van jónéhány pajtim). 

Szóval magyarra lefordítva még mindig nem fogtam fel hogy itt lehetek.

Pedig igen, a testek, assessmentek, reportok, commentaryk egyre csak gyűlnek. Researchölés a mindennapi barátom, de a prezinek párját nem látom! (jájj, olyan büszke voltam, amikor azt mondtak, hogy a prezi mennyivel jobb a pptnél én meg mondtam, hogy persze, mert magyar! :D )

A délutánjaim is fullosak, csütörtökön IPP bemutató. Ez nagyon király, a darab nagy részében egy vászon mögött árnyéktáncolok. Ilyet még eddig nem csináltam egy csomó kipróbálás, meg impró van benne, nagyon tetszik. A Crysalids probák is elég királyak, ilyen nagy játéktéren még nem játszottam, szóval ez is egy új felfedezés, valami új kipróbálása, mint itt nagyjából minden. :)

 

És hogy a hihetetlenség folytatódjon ezennel ünnepéllyesen, és nagy örömmel jelentem be, hogy október 9-13ig Hong Kongban leszek!!! Juhujjj. :) A Kanadai nemzetközi iskola színházi workshop sorozatán. :) Aztán pedig őszi szünet Október 11től egészen 26ig, amit fogadócsaládnál fogok tölteni, mert ugye a kolesz 99%a, aki nem ösztöndíjas, az hazarepül. szóval izgi lesz:)

Aztán Culturama Night lesz meg Indiai jótékonysági tánc est, amiből a befolyó összeg a Hand in Hand India alapítványnak megy. 

Aztán mindjárt karaácsony, és remélhetőleg (embereld meg magad magyar időjárás!) idén is látok havat, csakúgy mint eddig minden évben. (itt ez nagy ritkaságszámba megy, a többség még soha nem látott havat, szóval irigyek rám rendesen :D )

Bocsánat megint a kicsapongásért, az értelmetlen lokikai láncért, de annyira nehéz mindent összefoglalni, mikor tudod, hogy csak 30 perced van (vagy igazából annyi se, mert a színház házidat kéne csinálni, ami csomó kutatás, és olvasás, és azért néha nehéz....)

Szóval mára ennyi, innen folytatjuk.

<3

Szólj hozzá!

Címkék: tábor school uwcsea east nagyonmegyazélet ritkánposztoloktudom randomamieszembejutottleírtamgyorsan

A bejegyzés trackback címe:

https://ketevnyar.blog.hu/api/trackback/id/tr86738577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása