HTML

Két év nyár

Kétéves ösztöndíjjal tanulok a UWCSEA East Campus-on (2014-2016)

Friss topikok

Egy hónapom elszelelt és még egy nyugodt órára se telt

2014.09.13. 19:34 Ajna is in Singapore

Nem mintha panaszkodásból írnám, de tényleg nagyon sok minden történt, hiszen itt már három hete suli van, csomó házi, kiselőadások, tesztek, szóval volt okom a blognemírásra. Illusztrációként álljék itt az órarendem.

 

hétfő

 

kedd szerda csütörtök péntek
mentor time mentor time mentor time mentor time mentor time
Magyar Matek Pszichológia Színház ESS
Színház ESS Könyvtáros önkéntes munka Irodalom Pszichológia
Irodalom Pszichológia Színház TOK
ebéd ebéd Dél-afrikai tánc ebéd ebéd
Magyar Irodalom Magyar Matek
IPP (3: 1O-5:OO) Chrysalids (3:1O-5:3O) Chrysalids (3:1O-5:3O) Cirkusz szolgálat
vacsi vacsi vacsi vacsi vacsi
tanuló idő tanuló idő tanuló idő tanuló idő tanuló idő

 

Na jó de ki érti ezt?! Csak az, aki itt tanul, vagy tanult....

szóval egy kis értelmező kéziszótár következik

  • mentor time: Pálinkó tanár úr szavaival élve ez amolyan reggeli szeánsz. Hétfőn, szerdán és pénteken 2O, kedden, csütörtökön 4O perc. Kis 12-14fős csomportokban a mentorunkkal beszélgetünk mindig egy adott témáról, de hétfőn akármiról, hiszen ilyenkor mi hozunk hírt, amiről beszélni akarunk (pont mint a szabadsuliban)
  • IPP: Indipendent Project Portfolio- a végzősök IB diploma munkája, kb mint egy vizsgadarab a magyar rendszerben, ebben csak színész/táncosként veszek részt, de jövőre nekem is kell rendeznem.  A próbák baromi érdekesek, rengeteget imprózunk, a norvég lány éneket, az indiai srác dobkíséretet én meg persze táncot. imádom!!!
  • Chrysalids: A gimi februárban bemutatásra kerülő darabja. bővebb infó a storyról itt: http://moly.hu/konyvek/john-wyndham-ujjaszuletes
  • Könyvtáros önkéntes munka: A suli alsós könyvtárában rakosgatom a könyveket egy lyukasórámban. Tökre kikapcsol meg feltölt és vannak cuki gyerekek! :)
  • Dél-Afrikai tánc: Ez egy Culturama, amit pár évvel ezelőtt egy magyar srác, Cselőtei István talált ki. Nagyon népszerű. Idén már rengeteg féle táncból lehetett választani. Van minden salsatol, az indiain át a thaiig. Követező félévben lehet hogy csinálok magyart is :)))
  • TOK(theory of knowlage): kirtikus gondolkodásra nevelés,a világ megkérőjelezése, elbizonytalanító tantárgy...
  • Cirkusz szolgálat: első negyedévben mi tanulunk mutatványokat, aztán később helyi srácoknak adjuk át a tudást. nagy móka.

ezer bocsánat és apologies, de most néztem az órára, és már hajnal kettő közeleg, holnap pedig korán kell kelnem. Itt hétvégén sincs megállás! Most vasárnap (azaz nálam már ma) aquaparkba megy az egész boarding community. :)

Szóval csak annyit zárásként, hogy élek meg minden, csak időhiányban szenvedek, de azért majd még igyekszem beszámolgatni itt a blogon! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketevnyar.blog.hu/api/trackback/id/tr266695249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása